Fout
  • Fout bij laden feed data.


PDF Afdrukken E-mailadres
ChristenUnie en conservatieven moeten voortouw nemen

Het kabinet mist visie en daadkracht op het punt van de verantwoordelijkheden van de samenleving. Dit gapend gat in het regeerakkoord kan volgens Cors Visser niet alleen gevuld worden met de volzinnen van de minister-president. Er is een brede coalitie van conservatieven, katholieken, protestanten en liberalen van de oude stempel nodig om die hiaten concreet in te vullen. (Column voor website WI ChristenUnie, augustus 2003)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Uitstel

Pas had ik een lekke band. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar het is altijd vervelend. Zeker als hij niet heel erg lek is.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Plat beeld

"Platte beelden niet goed", aldus enkele krantekoppen in april. Bij nadere bestudering bleek het hier niet te gaan om een grondige cultuuranalyse, maar om de beeldkwaliteit van de nieuwe TV-toestellen.

Jammer, want er is reden genoeg om te reflecteren op onze beeldcultuur.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Leve het kerkisme!

Deze zomer zijn we vijf weken in BraziliĆ« geweest. Een ding is me in ieder geval duidelijk geworden. Om relevant kerk te zijn, moet je je vooral niet teveel aantrekken van andere kerken en christelijke organisaties:  eigen kerk eerst.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Zelfspot

"De dichter tracht met zijn hoofd in de hemelen te geraken, de logicus daarentegen tracht de hemel in zijn hoofd te stoppen, tot deze uit elkaar knalt", aldus Chesterton in zijn fraaie Orthodoxy.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 5

Twitter Feed