Fout
  • Fout bij laden feed data.


PDF Afdrukken E-mailadres
Stop Dales' Denkpolitie

Het vorige week gepresenteerde Liberaal Manifest (september 2005) bevat een heel onliberaal element: de denkpolitie. Cors Visser roept de ware liberalen op afstand te nemen van deze plannen van de commissie Dales.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
De linksheid van verrechtsing

Onze samenleving lijkt verdacht veel op een flipperkast: mensen schieten van links naar rechts en weer terug. Een vlucht naar links als het eigen pensioen in gevaar komt, een ruk naar rechts als een moslimextremist een provocateur vermoord. Cors Visser wijst op een belangrijke overeenkomst tussen linkse en rechtse sentimenten; namelijk het beroep dat ze doen op een sterke staat in een maakbare samenleving. Dit beroep kan zelfs de rechtstaat ondermijnen. (Nederlands Dagblad, november 2004)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Kader nodig voor zinvol gentech debat

De Tweede Kamer begint maandag aan een reeks debatten over biotechnologie. Mogen voedselproducenten wel gebruik maken van genetisch gemanipuleerd voedsel? Dat is een van de vragen die aan bod komen. Dr. Hendrik van de Pol en ir. Cors Visser vinden dat het kabinet tot nu toe veel te laconiek met biotechnologie omgaat. Zij pleiten voor het gebruik van heldere toetsingscriteria. (Reformatorisch Dagblad, januari 2002)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Overheid moet eigen verantwoordelijkheid samenleving impuls geven

In de bezuinigingsstrijd en de onderlinge concurrentie tussen CDA, ChristenUnie en SGP laten partijen kansen liggen. Volgens Cors Visser komen de partijen te weinig toe aan het invullen van een van hun belangrijkste speerpunten: het vorm geven aan de verantwoordelijkheden van de samenleving. (Reformatorisch Dagblad, 2003)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Verkiezingen haalt slechtste in Balkenende en Rouvoet boven

Balkenende en Rouvoet: petje af. Wat nog bijna nooit iemand is gelukt, lukt jullie wel: mijn nachtrust onvrijwillig verkorten. Anderhalf uur lang heb ik me in bed heb liggen opvreten. En niet zonder reden, ik ben  teleurgesteld in jullie en ik ben echt pissig. Niet vanwege het feit dat ik op dit ongristelijke tijdstip achter mijn beeldscherm zit, maar omdat jullie de christelijke politiek door het slijk halen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 3

Twitter Feed