Fout
  • Fout bij laden feed data.
Civil society
PDF Afdrukken E-mailadres

Identiteit en christelijke organisaties

"Als mensen over de identiteit van een organisatie beginnen na te denken, is het tijd om die organisatie op te heffen". Deze tweet voorafgaande aan het boeiende identiteitsseminar op De Wittenberg, leverde nogal wat reacties op. Geen reden om bovenstaande zin te nuanceren, maar wellicht wel goed om het toe te lichten in wat meer dan 140 tekens.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Geloof in het merk

Het is donderdagmiddag 9 februari even na drieën als Cors Visser, Tim Vreugdenhil en Harry Bijl achter een blankhouten tafel op het podium plaatsnemen en zich voorstellen aan de gasten in de goedgevulde zaal van Villa Hartenlust. Het onderwerp van de Hartenlustsessie is intrigerend, 'Geloof in het merk', en zo ook de gasten.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Interessante onzin over het einde van religie

Gisteren verscheen een opmerkelijk bericht op nu.nl. Volgens Amerikaanse natuurkundigen zou religie in Nederland uitsterven. De reden: steeds minder mensen hebben een religieuze overtuiging dus levert het aanhangen van een religie op termijn weinig sociale voordelen op. Uiteindelijk zal het aanhangen van religie daarom voor niemand aantrekkelijk zijn. (23 maart 2011, ook gepubliceerd op CIP.nl)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
   

 

Hemelse Vader versus Grote Broer

Valt de secularisatiegraad af te meten aan de hoeveelheid cameratoezicht?

(december 2009, maandblad Reveil)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Spiritualiteit werkt

Gebedsgroepen in bedrijven, cursussen over spiritualiteit op het werk te over en de universiteit Nyenrode heeft zelfs een hoogleraar Businessspiritualiteit: spiritualiteit op de werkvloer is in. Maar wat is de relatie tussen spiritualiteit en werk. Werkt spiritualiteit wel? (november 2009, website ForumC)

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Twitter Feed