Fout
  • Fout bij laden feed data.
PDF Afdrukken E-mailadres

Gemekker over de rituele slacht van de weigerambtenaar

 
Grote woorden over godsdienstvrijheid, mensenrechten en dierenwelzijn beheersten de afgelopen maanden de debatten. Ten onrechte: de essentie van de discussies over ritueel slachten en de weigerambtenaar is het minderheidje pesten versus het veilig stellen van eigen belangen.
Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Leve de elitaire volkspartij  
Politiek Den Haag wordt gedomineerd door populisten van elitepartijen. Het land is echter beter af met elitair geleide volkspartijen.
Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres

Identiteit en christelijke organisaties

"Als mensen over de identiteit van een organisatie beginnen na te denken, is het tijd om die organisatie op te heffen". Deze tweet voorafgaande aan het boeiende identiteitsseminar op De Wittenberg, leverde nogal wat reacties op. Geen reden om bovenstaande zin te nuanceren, maar wellicht wel goed om het toe te lichten in wat meer dan 140 tekens.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres

Kleinzielige christenen en seculieren

 

Zowel christelijke als seculiere Nederlanders moeten flink wennen aan de nieuwe werkelijkheid: christenen zijn een minderheid. Beide groepen grijpen soms naar een strategie die weinig verheffend is en zeker niet effectief: kleinzieligheid. (augustus 2011)

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mailadres
Jodenjacht

'Wij gaan op jodenjacht'. Dankzij Youtube kon iedereen meegenieten van het mannenkoor van ADO Den Haag. Dirigent van dienst was Lex Immers, speler van ADO. Na het winnen van de thuiswedstrijd tegen Ajax, hief hij  in het supportershonk van zijn club het inmiddels veelbesproken lied in.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 4

Twitter Feed